Behandeling Acupunctuur

acupunctuur_punten
Bij deze behandeling wordt er met (wegwerp) naalden gewerkt wat vrijwel pijnloos is. Om de behandeling nog vollediger te maken gebruiken we electro acupunctuur, lasertherapieen warmte/moxa therapie, guasha/cupping, hai hua dit is ter vervanging van naalden werkt met impulsen, fijn bij kinderen.

 

In de klassieke acupunctuur gaat men er van uit dat gezondheid een energetische evenwicht is van organen en geest/gevoel. Via acupunctuurpunten in uw lichaam te activeren, herstelt de verstoorde energie zich, waardoor uw lichaam en geest beter in balans zijn en zij zich beter kunnen weren tegen negatieve prikkels of ziekmakers van buitenaf.
Behandelingen zijn erop gericht om weer balans te krijgen zowel in lichaam en geest. In de oudheid was er alleen de mogelijkheid van naalden die ontstekingen kunnen remmen en kunnen harmoniseren, echter bij het versterken van een zwak iemand moest men altijd moxa gebruiken. Tegenwoordig is het mogelijk om met elektrische apparatuur te versterken zonder dat er schadelijke rook vrijkomt zoals bij moxa.